Hrvatski forum protiv raka dojke EUROPA DONNA | Member: EUROPA DONNA - The European Breast Cancer Coalition

Sastanak predstavnika Udruge Europa Donna – Hrvatska i Obrtničke komore Zagreb

Objavljeno: 10. lipnja 2016.

Sastanak predstavnika udruge europa donna

Predstavnici udruge Europa Donna – Hrvatska i Obrtničke komore Zagreb održali su 8. lipnja 2016. sastanak kojem su nazočili predsjednica Udruge doc. dr. sc. Vesna Ramljak i Darko Jurišić predstavnik udruge za medije te predsjednik OKZ mr. Mirza Šabić i v.d. tajnika Goran Čanković.

Udruga Europa Donna – Hrvatska posvećena je borbi protiv zloćudnog tumora dojke koji sve više pogađa žensku populaciju u Hrvatskoj. Na prvom radnom sastanku izražena je želja za suradnjom i pomoći ovoj udruzi u obavljanju njene humane djelatnosti i to prvenstveno kroz medije Obrtničke komore Zagreb. Veliki broj obrtnika pripada ženskoj populaciji, a budući da se obrt obavlja obiteljski, u svakom obrtu ima i određeni broj žena koje su izložene ovoj opakoj bolesti, kazao je predsjednik OKZ Mirza Šabić.

OKZ će popratiti aktivnosti i promicanje preventivnih testiranja protiv raka dojke putem Obrtničkog lista, svoje web stranice, te će također omogućiti prezentiranje rada Udruge na sjednicama svojih tijela kao i tijela udruženja u sastavu OKZ.

Pozivom na broj 060 91 91 91 donirate za kupnju aparata za intraoperativno zračenje.

 


Komentari su zatvoreni.