Hrvatski forum protiv raka dojke EUROPA DONNA | Member: EUROPA DONNA - The European Breast Cancer Coalition

Okrugli stol: Metastatski rak dojke – Kako dalje?

Objavljeno: 15. studenoga 2017.

OKRUGLI STOL „METASTATSKI RAK DOJKE – KAKO DALJE?“ 21. studenoga 2017. u 10.30 Hrvatsko farmaceutsko društvo, Masarykova 2, Zagreb

Poštovani, čast nam je pozvati vas na okrugli stol «Metastatski rak dojke – kako dalje?» s ciljem progovaranja o bolesti koja se nalazi svuda oko nas i nažalost predstavlja najteži oblik raka dojke. U Hrvatskoj od raka dojke godišnje oboli oko 2.400 žena, a čak jednoj trećini žena dijagnosticiran je metastatski rak dojke koji zahtjeva multidisciplinaran pristup liječenju i posebnu uključenost cjelokupne zajednice. Zahvaljujući razvoju medicine i najnovijim lijekovima, danas žene koje boluju od metastatskog raka dojke mogu živjeti duže i kvalitetnije nego ikada prije.

Vodeći se mišlju «Svaki je dan dragocjen» želja nam je odgovoriti na brojna pitanja vezana uz ovu bolest i predstaviti iskustva gošće iz Njemačke – Doris Christiane Schmitt – koja će govoriti o važnosti adekvatne komunikacije između pacijenata i liječnika te psihološkoj pomoći kao izrazito važnom segmentu u životu svake žene koja se bori s ovom bolešću.

Više možete pogledati klikom ovdje.


Komentari su zatvoreni.